Професор Давор КалајжићПрофесор Давор Калајжић

У емисији „Интервју“ на Јутјуб каналу Гласа јавности проф. Давор Калајжић, бивши дипломата који је, како каже, „избацио речник у рукавицама и понаша се недипломатски“ – отворено говори и коментарише ситуацију у Србији, посебно на Косову и Метохији, и у свету.

Калајжић открива оно што шира јавност не зна, како и са ким Приштина припрема терористичке нападе на централну Србију, шта подразумева „План Б“ Приштине и Албаније, о „геноциду у рукавицама“ на Косову и Метохији, о чему се још ћути:

Србија је више неважна, Србија је све урадила што се тиче признања “Косова”. Да ли ће формално правно неко то потписати, не сме нико. Али је зато је све друго потписано и дозвољено. Тако да тај потпис више није важан. Он не чини никакву разлику. Да би се прескочило дејствовање ВЕТО-м од стране, на пример Русије, или на пример Кине у Савету безбедности, ако се хипотетички гласало за пријем Косова у УН, то се врло лако избегне планом Б. Прогласи се уједињење Албаније и “Косова”. Албанија је већ чланица Уједињених Нација. Тако да преко ње, “Косово” аутоматски добија место у Уједињеним нацијама. То је план Б.”

Професор Калајжић сматра да ће Америка успети да угура Европу у рат против Русије, да је то само питање времена:

“Европа ври. Моје лично мишљење је да ће Америка успети, без обзира на резултате ових европских избора, успети ипак да угура Европу у рат против Русије. То је бити један рат Европе против Русије. Европа и Америка не могу себи да дозволе у једном таквом развоју ситуација, да имају ту неко острвце звано Србија, или не знам, Република Српска, која ће бити по становништву гледано и по овим разним истраживањима, више од 80 % наклоњена Русији. Значи, неће то они моћи да дозволе да се тако нешто деси. И управо зато се спремају, да уколико дође до тог глобалног сукоба, да онда направе и суков овде и да запосле Србију да се маје и бакће са терористичким нападима, како мигранским, ми заборављамо да овде имао Алахову војску, и такође са овим диверзантским групама који ће се уланчати са свим овим. И да ћемо онда преча после него да се бавимо неком, па макар и теоретском, јер друкчије не можемо, помоћ Руској Федерацији у том будућемо конфликту. А мислим да је будући конфликт неизбежан. То је само питање времена.”

Цели емисију можете погледати на Јутјуб каналу Глас Јавности:


Косово и Метохија су Срце и Душа Србије!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *